Vlaamse Middagen op de Vlaamse Reus

Kinderen vermaken zich prima tijdens lachyoga op de Vlaamse MiddagenNaast de tussenschoolse opvang (overblijf) biedt de Vlaamse Reus een gevarieerd aanbod van naschoolse activiteiten voor de kinderen.

 

Vlaamse Middag activiteiten

De Vlaamse Middagen zijn bedacht door ouders in samenwerking met de school met de bedoeling om de betrokkenheid met de school op een leuke manier te vergroten door leuke en leerzame activiteiten te organiseren op vrijdagmiddag na schooltijd. Hiervoor wordt een zeer beperkte bijdrage van u gevraagd, maar ook hebben we af en toe uw hulp nodig.

 

Meedoen

Kennismaken met programmeren op de Vlaamse Middagen - Mede mogelijk gemaakt door Google (Serve)Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten dient u uw kind hiervoor aan te melden via een inschrijving. Voor deze inschrijvingen kunt u terecht bij Kathy Harris, de brede school coördinator.

 

Na de inschrijvingsmomenten worden de groepen samengesteld. Kinderen die nog nergens aan meededen krijgen voorrang. Voor de vrijdagmiddagactiviteiten kijken we ook welke ouders zich aan hebben gemeld om een keer te ondersteunen bij een activiteit, die kinderen worden sowieso ingeschreven.

Het Bobteam.

 

Actueel aanbod:

 

Overige activiteiten: