Brede Talent Ontwikkeling op de Vlaamse Reus

Naast de tussenschoolse opvang (overblijf) biedt de Vlaamse Reus een gevarieerd aanbod van naschoolse activiteiten voor de kinderen.

 

Brede Talent Ontwikkeling

Schilderkunst tijdens één van de schatkameractiviteitenWat is Brede TalentOntwikkeling (BTO)?

 

Brede talentontwikkeling heeft betrekking op het belang van het ontwikkelen van alle talenten van kinderen. Voor het bereiken van succes wordt het belang van andere vaardigheden zoals intra- en interpersoonlijke vaardigheden wel steeds meer erkend.

 

Het aanspreken en ontwikkelen van verschillende vaardigheden, waarin alle talenten van kinderen worden aangesproken is dan ook van groot belang. Ook voor leerlingen met cognitief talent.

 

De Vlaamse Reus, De Mijlpaal en De Zevensprong bieden verschillende activiteiten na schooltijd aan voor alle kinderen van de groepen 1 tot en met 8. Wij bieden activiteiten onder het volgende talent gebied:

  • Kunst & Cultuur.
  • Natuur & Techniek.
  • Sport & Gezondheid, ten behoeve van het deel ‘Gezondheid’.
  • Media & Communicatie.
  • Burgerschapsvorming & Beroepsoriëntatie.

 

Iedereen heeft wel talent voor iets en bij ons mag je dit helemaal zelf gaan ontdekken!

Vind je het leuk om te dansen? Wil je weten hoe het is om achter de camera te staan? Wil je in de wereld stappen van de pers? Of is koken misschien wel jouw hobby?

Ontdek dus welk talentengebied het beste bij JOU past!

 

Voor meer informatie hierover, neem dan contact op met onze Brede School Coördinator Kathy Harris k.harris@devlaamsereus.nl of kijk op http://www.bsgids.nl/amsterdam/ onder “Wijkaanbod Nieuw-Sloten” voor het nieuwe aanbod van 2018/2019 en schrijf uw kind in.

 

Actueel aanbod:

 

Overige activiteiten: