Veelgestelde vragen

 

>> Ik wil geld overmaken voor de schoolreis van mijn kind, hoe doe ik dat?

Wanneer u de schoolreis wilt betalen van uw kind(eren), kunt u dit overmaken op ING-rekening: NL79 INGB 0682 8642 42 ten name van STWT (stichting westelijke Tuinsteden) inzake Vlaamse Reus-activiteiten.

Vermeld daarbij de naam en de groep van uw kind.

Om te voorkomen dat kinderen wegens financiële problemen niet meekunnen, is er een spaarmogelijkheid.

>> Ik wil een strippenkaart kopen voor de overblijf, hoe doe ik dat?

Blijft uw kind maar af en toe over dan moet u inderdaad een strippenkaart kopen. Deze is te koop met een minimale afname van 5 strippen of veelvouden van 5.

 

Is de strippenkaart bijna op dan krijgt uw kind een briefje mee zodat u weet dat u weer een nieuwe strippenkaart moet kopen. Elk stripje kost dit schooljaar (2018-2019) € 2,50. Strippenkaarten kosten dus € 12,50- voor 5 strippen, € 25,- voor 10 enz. Eénmalig overblijven kan ook, hiervoor betaalt u € 4,00.

 

Het liefst ontvangen we het geld via onze ING rekening: NL57 INGB 0004 4670 08 t.n.v. Overblijven De Vlaamse Reus onder vermelding van de naam en de groep van het kind.

 

Als u echter niet per bank kan betalen dan is het mogelijk om dit met gepast geld bij de administratie van de overblijf te doen. Het kantoor van de overblijf bevindt zich naast de lerarenkamer, rechts van de hoofdingang.

 

Openingstijden:

  • elke maandagochtend van 8.30 tot 9.00 uur.

LET OP: als uw kind wekelijks dezelfde dagen overblijft, dan kunt u veel beter overstappen naar een contract, waardoor u van een flinke korting mag genieten (vergelijkbaar met 3 weken gratis overblijven per periode).

>> Werkt de school ook samen met een BuitenSchoolse Opvang?

Ja, er zijn diverse mogelijkheden om uw kind(eren) na de reguliere schooltijd op te vangen.

Voor informatie over buitenschoolse opvangmogelijkheden in Nieuw Sloten kunt u contact opnemen met:

Impuls:

tel: 020-5158800 (hoofdkantoor)

Maikids

tel: 020-6152882

Daarnaast bieden we op de Vlaamse Reus een gevarieerd aanbod van naschoolse activiteiten aan. meer over de naschoolse activiteiten

>> Bent u op zoek naar een formulier, protocol of notulen?

Op de pagina DOWNLOADS vindt u allerlei documenten in PDF formaat die u kunt inzien of downloaden.