Informatie ochtenden

Informatie ochtenden zijn bedoeld voor ouders die onze school nog niet kennen en op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind.

Het deelnemen aan een informatie-ochtend is wenselijk voordat u uw kind(eren) aanmeldt / inschrijft op onze school. De reden is dat wij u een goed en reëel beeld willen geven waar onze school voor staat én gaat. Op die manier kunt u goed geïnformeerd tot een keuze voor een basisschool voor uw kind(eren) komen.

Tijdens deze informatieochtend wordt u geïnformeerd over Ontwikkelings Gericht Onderwijs (OGO) zoals dat op De Vlaamse Reus wordt gegeven maar ook over alle andere activiteiten die plaatsvinden op de Vlaamse Reus. Zo laten wij u zien hoe de talenten worden benut, de kinderen invloed hebben op hun eigen ontwikkeling, ouderbetrokkenheid en over de sfeer in de school.

Er wordt een rondleiding in de school gegeven waarbij de ouders de praktijk kunnen zien en de sfeer kunnen proeven.

De ervaring leert dat de informatieochtend voor kinderen erg lang duurt. Om te zorgen dat wij zo goed mogelijk met belangstellende ouders in gesprek kunnen gaan, verzoeken wij hen dan ook geen kinderen mee te nemen naar de informatiebijeenkomst.

Wanneer
De informatieochtenden voor het schooljaar 2021 - 2022 vinden plaats op:

  • Maandag 27 september 2021
  • Woensdag 2 februari 2022
  • Dinsdag 17 mei 2022

Van 9.15-10.45 uur. 

Wilt u meer weten over de informatieochtenden dan kunt u een bericht sturen naar: directie@devlaamsereus.nl

Note: Vanwege Covid19 hanteert de school nog steeds een aangepast beleid wat betreft de informatie-ochtenden. Meer hierover leest u HIER

Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl