Informatie Zomerfeest

Informatie Zomerfeest

Donderdag 20 juni 2024

Beste Feestgangers,

Komende vrijdag 21 juni (morgen) is het weer feest op de Vlaamse Reus. Hierbij delen we de laatste informatie met u. 

U bent samen met uw kind van harte welkom van 17.00 tot 19.00 uur. Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene aanwezig zijn. Het is geen schooltijd.

In principe wordt de school alleen gebruikt voor de toiletten. Wij laten ons niet uit het veld slaan door een paar druppels.

Begeleiding activiteiten
Uit de enquêtes en eerdere ervaringen van de OR hebben wij begrepen dat ouders ook willen genieten van het feest en liever geen activiteiten begeleiden. Dit jaar zijn via juf Berna oud-leerlingen bereid gevonden om de activiteiten te begeleiden. Deze jongeren doen dit vrijwillig, dus wees aardig voor ze en help waar nodig. Zo kunnen leerkrachten en ouders volop genieten van het feest. Let wel goed op je eigen kinderen: alleen dan kunnen we het feest veilig organiseren.

Fingerfood
Als u fingerfood gaat maken, houdt er dan rekening mee dat dit zonder bord en bestek gegeten moet kunnen worden. Bij aankomst op het feest kunt u het eten op de marktkramen zetten. Er is een aparte plek voor halal-fingerfood.

Bekers mee!!
Vorig jaar experimenteerden we al met herbruikbare bekers. Dit jaar willen we de recycling een stapje verder brengen en iedereen vragen om een eigen beker of glas mee te nemen. Alleen dan kunt u bij de bar een drankje halen. Water en limonade is gratis. Voor frisdrank koopt u een bonnetje voor € 1,- per stuk. Er is geen alcohol op het feest.

Thema
Dit jaar is het thema jungle/dieren. We zouden het leuk vinden als de kinderen (en ouders) verkleed willen komen! Het hoeft niet, maar maakt het feestje wel éxtra leuk.

IJsjes
Ieder kind kan een gratis waterijsje ophalen bij de ijskraam. Er is voor alle kinderen 1 ijsje, dus haal deze traktatie niet vaker.

Activiteitenkaart
Elke leerling heeft van zijn of haar leerkracht een activiteitenkaart gekregen. Hierop staat wat er allemaal te doen is en er staat een spel op (Dierenjacht). Neem de kaart dus weer mee naar het feest en ga samen met je kind de activiteiten af.

Dit jaar hebben we voor het eerst een opblaasbare stormbaan en op veler verzoek de lasergame weer terug van weggeweest. Omdat veel kinderen dit graag willen doen en we iedereen de kans willen geven om mee te kunnen doen, mag elk kind maximaal 2 keer lasergamen. 

Heb je nog vragen over het zomerfeest? or@devlaamsereus.nl

Tot ziens op 21 juni!
Namens Team Zomerfeest van de Ouderraad.

 


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl