Uitnodiging Markt!

Vrijdag 19 april 2024

Beste ouders/verzorgers,

Vrijdag 26 april organiseren wij van 12:15 tot 13:30 een markt voor stichting Zebra's Vooruit. Dit is in de sporthal van het Gele Huis tegenover de school. Het Gele Huis is een woonvoorziening voor mensen met een psychische beperking. In de ochtend heeft groep 8B een voetbaltoernooi met hun. We zijn met hun samen gaan werken zodat er meer begrip komt voor deze mensen en voor meer verbinding in de wijk. Het adres van het Gele Huis is: Bocholtstraat 54.

Stichting Zebra´s Vooruit is een goed doel voor kinderen die niet zoveel geld hebben om te sporten en daardoor is Zebra's Vooruit ontstaan, zodat ouders/verzorgers hun kinderen toch kunnen laten sporten. De stichting is o.a. van de vader van Willem en Vera.

U mag geen foto´s of video´s maken. We vragen u vriendelijk om zich aan deze afspraak te houden. Juf Berna is de enige die foto's mag maken van de markt. Alleen de kinderen van groep 8 die het organiseren worden op de foto gezet. Het Gele Huis heeft ook een eigen fotograaf. Deze mevrouw maakt alleen foto's van hun bewoners.

Kinderen tot en met groep 8 mogen alleen onder begeleiding van een volwassenen komen. Als je toch alleen komt dan word je naar huis gestuurd.

Neem contant geld mee! Geld wisselen is moeilijk. U kunt kaarten kopen voor: 1 euro, 2,50, 5 euro en 10 euro. Combinatie is mogelijk. Bijvoorbeeld een kaart samenstellen van 7 euro 50.

Komt u ook? 

Groetjes,

De organisatie uit de groepen 8


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl