De avondvierdaagse!

De avondvierdaagse!

Woensdag 3 april 2024

De avondvierdaagse!

Van dinsdag 21 t/m vrijdag 24 mei vindt de avondvierdaagse in Nieuw-Sloten weer plaats! Geef je nu op! Het is heel leuk om met zoveel mogelijk klasgenoten mee te doen.

4 Avonden wandelen we met honderden kinderen van verschillende scholen door Nieuw-Sloten en omgeving. Sportief, gezellig en een onvergetelijke ervaring voor de leerlingen.

Uw kind heeft twee formulieren mee gekregen. Eén voor de inschrijving van de vierdaagse en een formulier waar u zich mee kan inschrijven als hulpouder.

Tot uiterlijk vrijdag 12 april kan het strookje met gepast geld worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind. Stop het inschrijfformulier met het inschrijfgeld aub in een envelop zodat niets kwijt kan raken!!!

Datum: dinsdag 21 t/m vrijdag 24 mei. Startplaats: Kasterleepark, Nieuw Sloten Starttijd: rond 18.00 uur (exacte tijd wordt nog bekendgemaakt) Op laatkomers wordt niet gewacht.

Kosten: €1,00 direct bij inlevering van het strookje betalen.

Afstanden: 5 km per avond (adviesleeftijd 4 t/m 8 jaar)

10 km per ovond (adviesleeftijd 9 t/m 13 jaar) (let op: het tempo ligt vrij hoog. Er is één korte pauze).

Voor de organisatie van dit evenement zijn veel hulpouders nodig. Bijvoorbeeld voor inschrijvingen, organisatie en verkeersveiligheid. Dit kunnen ook opa's, oma's of andere familieleden zijn. Samen zorgen we dat de Avond4Daagse weer een succes wordt. Geef daarom bij de inschrijving aan welke bijdrage u kunt leveren of stuur een mail naar: or@devlaamsereus.nl 

Wij kijken uit naar de avondvierdaagse en hopen dat er veel kinderen van de Vlaamse Reus mee zullen lopen!!

Met hartelijke groet,

De ouderraad.


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl