Weer naar school

Weer naar school

Vrijdag 1 september 2023

Beste ouders en verzorgers,  

Ik hoop dat u een fijne vakantie heeft gehad en allemaal hebt kunnen genieten van even niets hoeven. Voor ons geldt dat als team zeer zeker maar hebben we ook weer heel veel zin om maandag te beginnen. Er is hard gewerkt om de kinderen op een fijne manier welkom te kunnen heten in hun klas.

Op de beneden verdieping hebben we in de lokalen nieuwe vloeren en hebben de kleutergroepen ook nieuw meubilair. Hier zijn we heel blij mee.   

De eerste week mogen de kinderen naar binnen gebracht worden. Vanaf de tweede week gaan de kinderen van de groepen 1/2 zelf naar de groep en kunt u als u bij de inloop wilt zijn weer inschrijven via de schoolpraat app op de woensdag en de vrijdag.  

Wat betreft het gymrooster: maandag hebben de groepen 3 tot en met 5 gym en dinsdag de groepen 6, 7 en 8. Helaas is de vacature voor de gymleerkracht nog niet ingevuld dus mocht u nog iemand weten ... Geef het dan aan ons door. 

Aan het begin van volgende week kunt u een nieuwsbericht verwachten met alle relevante informatie voor de start van dit schooljaar. 

We kijken er heel erg naar uit om er samen met u een mooi, leerzaam en inspirerend jaar van te maken.  

Fijn weekend en tot maandag. 

Met hartelijke groet,  

Karin Beerepoot  


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl