feestelijke dagen op de Vlaamse Reus

feestelijke dagen op de Vlaamse Reus

Vrijdag 2 december 2022

Beste ouders en verzorgers,

Het waren feestelijke tijden op onze school. Afgelopen donderdag hebben wij de geweldige opbrengst van de sponsorloop mogen overhandigen aan Stichting Vluchtelingenwerk. Vorig schooljaar hebben de leerlingen met de sponsorloop €7018,- opgehaald voor dit goede doel. Een resultaat om trots op te zijn!

Wij willen alle betrokkenen dan ook enorm bedanken, natuurlijk allereerst alle leerlingen maar zeker ook onze betrokken ouderraad. Zonder hun hulp was dit niet mogelijk geweest. Alle leerkrachten, ouders, buren, opa's en oma's en alle mensen die hebben gesponsord enorm bedankt!

Op donderdag werd ook ons vernieuwde schoolplein officieel geopend. Nazmi Türkkol, de bestuurder van Nieuw-West, bezocht ons schoolplein omdat wij het 100ste plein zijn dat met subsidie van de gemeente vergroend is. Er werd een appelboom gepland en natuurlijk een lint doorgeknipt waarmee het plein nu officieel geopend is. Wat kan er heerlijk gespeeld en gefeest worden op dit plein!

Dat hebben wij vrijdag meteen getest tijdens het bezoek van Sinterklaas. Wat zijn wij blij dat de Sint ons ook dit jaar weer een bezoek kwam brengen. Tijdens een rondje door de school zagen wij vooral heel veel stralende gezichten en prachtige surprises!

Wij hopen dat iedereen die dit weekend het Sinterklaasfeest gaat vieren net zo zal genieten als wij vandaag op school hebben gedaan. Een heel fijn weekend en heel graag weer tot maandag.

 


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl