Hoe gaat het op de Vlaamse Reus?

Hoe gaat het op de Vlaamse Reus?

Donderdag 24 maart 2022

Wat ontzettend fijn om weer ouders in de school te mogen ontvangen. Het maakt het contact met de leerkrachten weer wat makkelijker en informeler. Ik merk dat het soms nog wat onwennig is om naar binnen te gaan maar voel je weer vrij om even naar binnen te lopen en iets te vragen, hoor!! Ook mijn deur staat altijd voor u open. De inloop op inschrijving werkt erg fijn voor groep 1-4. Er is zo ruimte voor u als ouders en voor de kinderen. We genieten allemaal weer van jullie aanwezigheid. 

Verder zijn we in de school gestart met het thema Gezonde Voeding. Dit is een thema dat we met de hele school doen. Ik ben al verwend met een heerlijk bordje wokgroente. Ik heb al veel geleerd over alle smaken en welke zintuigen betrokken zijn om onze gezonde voeding te verteren. In sommige klassen is gepraat en geproefd wat er als ontbijt wordt gegeten en werd geconstateerd dat de huishoek nog wel wat aanvulling kon gebruiken om een ontbijtje te kunnen maken. In groep 4 is een alfabet gemaakt rond gezonde voeding. Kortom het thema krijgt steeds meer inhoud en dat is zichtbaar en voelbaar in de school. 

De groepen 8 hebben de afgelopen weken meegedaan aan het schoolvoetbal toernooi en ze blijven maar winnen. Woensdag 13 april in de middag voetballen ze weer verder in het toernooi. Mocht u ze aan willen moedigen? Ze spelen op de voetbalvelden van Ookmeer bij DCG.  

Verder genieten we van het heerlijke lenteweer en spelen de kinderen heerlijk buiten. Wat een voorrecht dat we zoveel ruimte hebben om buiten te spelen. 

Ik vind het heel fijn dat ik weer steeds mobieler word en door de school kan lopen, de kinderen en leerkrachten weer zie en hoor en alles weer live meekrijg. Dat maakt voor mij het werken op een school als de Vlaamse Reus elke dag weer tot een feest. 

Ik wens u een fijne en zonnige dag, 

Met vriendelijke groet, 

Karin Beerepoot   


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl