Hoe gaat het op de Vlaamse Reus?

Maandag 14 februari 2022

De weken vliegen voorbij en over een week hebben we alweer vakantie.  

De afgelopen twee weken hebben we veel collega's en kinderen gehad die positief hebben getest op Corona. Soms is het gelukt om inval te vinden maar soms ook niet. We zijn deze weken steeds op zoek geweest naar wat haalbaar was voor de zieke leerkrachten en de kinderen.  

Gelukkig zijn de komende week de meeste teamleden en de kinderen weer op school.  

Ik waardeer het enorm hoe u ons helpt door de kinderen thuis op te vangen. Uw flexibiliteit helpt ons het onderwijs in deze bijzondere tijd zo goed mogelijk vorm te geven. Ik ben ook ontzettend trots op het team hoe alle leerkrachten en ondersteuners met elkaar de schouders eronder hebben gezet en er zo steeds weer voor zorgen dat het onderwijs op en zo goed mogelijke manier door kan gaan. Wij hadden dit ook niet kunnen doen zonder onze invallers van Lukida die altijd voor ons klaar staan. Ik hoop heel erg dat we de grootste piek gehad hebben zodat we na de voorjaarvakantie allemaal gezond en wel op school kunnen zijn en het onderwijs op school weer vorm kunnen geven zoals we dat het liefste doen. 

Ondanks deze bijzondere tijd is het mooi om te zien hoe alles gewoon doorgaat: de thema's die zich verder ontwikkelen, de rapporten die voor de kinderen worden geschreven, de oudergesprekken die de komende week en na de vakantie worden gevoerd. 

Afgelopen donderdag hebben we een studiedag gehad waarin we ons hebben voorbereid op het gezamenlijk thema dat vanaf 7 maart zal starten. We zullen dan met de hele school bezig zijn met gezonde voeding. Nog even niet aan de kinderen verklappen, hoor, dat is nog een verrassing.  

Ik wens iedereen een hele fijne week. 

Met vriendelijke groet, 

Karin Beerepoot  


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl