Wat fijn er weer te zijn

Wat fijn er weer te zijn

Vrijdag 21 januari 2022

Ik ben ontzettend blij om weer op school te zijn. Heerlijk om jullie weer te zien op het plein en even te horen hoe het gaat. Het is ook heel fijn om de kinderen weer te kunnen begroeten en de reacties zowel van u als van de kinderen zijn hartverwarmend. 

De thema's krijgen langzaamaan vorm in de school. Bij de kleuters hebben ze in de zandbak een dino ei gevonden en deze staan in de meeste klassen op het punt van uitkomen. Ik ben wel benieuwd wat eruit komt.  Het valt me op dat sommige kinderen al ontzettend veel weten van dinosaurussen. In de groepen 3 en 4 zijn ze deze week gestart met het thema sprookjes. In de groepen 5 en 6 komt het thema techniek van de grond en ontstaat een waar laboratorium in groep 5 om allerlei proeven te kunnen doen. In groep 7 leren de kinderen veel over de eerste wereldoorlog. In groep 8 staan de schooladviezen centraal en we merken dat de kinderen dat best spannend vinden. In de wekelijkse berichten met foto's geven we een goed beeld van wat er gaande is in de school maar we verlangen er heel erg naar dit ook live aan u te kunnen laten zien. Laten we hopen dat die tijd snel weer komt. 

Verder ben ik deze week aanwezig geweest bij het overleg van de ouderraad en we willen graag de ouderbetrokkenheid vergroten. Hoe we daar vorm aan gaan geven laten we u zeker snel weten. Hopelijk gaat het in elk geval lukken dit schooljaar nog wat leuke en mooie activiteiten samen met de ouders en kinderen te organiseren.  

Ik wens iedereen een heel fijn weekend en tot maandag. 

Met vriendelijke groet, 

Karin Beerepoot 


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl