Corona update op de Vlaamse Reus

Corona update op de Vlaamse Reus

Vrijdag 21 januari 2022

Hoe staat het met de Corona perikelen in de school?  

De afgelopen week hebben we één groep in quarantaine gehad. Dat moeten we doen als er drie of meer besmettingen zijn in een groep.  Van de groep die in quarantaine zat zijn nu alweer een aantal kinderen op school. Maandag als het goed is zijn alle kinderen die geen klachten hebben weer op school.  

Als er een groep in quarantaine zit zal de leerkracht thuisonderwijs verzorgen. Hier wordt u door de leerkracht zelf over geïnformeerd.  

Er zijn deze week twee collega's positief getest op Corona, als dit de leerkracht van uw kind was bent u hier uiteraard al van op de hoogte gesteld. Als wij op het laatste moment horen dat er een leerkracht positief getest is kan het voorkomen dat we geen vervanging kunnen regelen en dat de groep thuis moet blijven. Gelukkig lukt het ons nog vaak om vervanging te vinden. Twee collega's zijn deze week weer hersteld en één collega mocht deze week uit quarantaine.  

Er zijn per klas soms best wat kinderen afwezig, soms gewoon ziek en soms in quarantaine. De kinderen die langer dan vijf dagen in quarantaine zitten zullen 2x per week instructie krijgen van de IB-ers of ondersteuners. In de tijd dat uw kind in quarantaine zit zal de leerkracht ook 1x contact opnemen om te horen hoe het gaat.  

Ik wens alle kinderen en gezinsleden die ziek zijn heel veel beterschap en sterkte met de quarantaine.  

Met vriendelijke groet, 

Karin Beerepoot    


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl