Kerstgroet

Kerstgroet

Vrijdag 24 december 2021

Aan het eind van het jaar kijk ik altijd even terug. Zo ook dit jaar. Ik wil jullie allereerst allemaal heel erg bedanken voor het afgelopen jaar. Het was weer een heel bijzonder jaar waarin we zijn gestart met een lockdown en zijn geëindigd met een verlengde kerstvakantie. Dit vraagt veel flexibiliteit en veerkracht van u als ouders/verzorgers, van de teamleden en niet te vergeten van de kinderen. Dat hebben we samen toch maar mooi gedaan.  

Gelukkig zijn er in het jaar ook veel leuke dingen gebeurd en hebben we zo goed als het kon proberen te vieren wat we konden. Een kleine opsomming maar daarin vergeet ik vast ook nog veel … Sportdagen lekker buiten op het veld. Het gezamenlijke thema architectuur waarbij uit mooie processen ook mooie producten zijn voortgekomen, kijk maar eens naar het huisje in groep 3A of het feestje dat 1/2D had georganiseerd. Schoolkampen voor groep 7 en 8 met een ware spooktocht. Samen een ijsje aan het eind van het schooljaar met dank aan de ouderraad. Het afscheid van groep 8 met een nachtje slapen in de school, nou ja slapen ... 

Daarnaast genieten we dagelijks in de klassen van de vele kleine geluksmomenten met de kinderen. Een grappige opmerking, een lief gebaar van het ene naar het andere kind, de verjaardagen, troostende woorden naar elkaar en natuurlijk de thema's die mede door de stem van de kinderen soms leiden tot prachtige sociaal culturele praktijken. 

Gelukkig mochten er ook (heel) even weer wat ouders in de school zodat we konden laten zien wat we in de klassen doen. Sommig ouders zijn iets komen vertellen over hun beroep of over iets anders waar ze veel van weten. 

Deze geluksmomenten zouden we niet kunnen hebben zonder jullie prachtige kinderen en jullie betrokkenheid als ouder.  

Heel erg bedankt voor het afgelopen jaar en laten we hopen dat 2022 een jaar wordt met nog veel meer momenten om elkaar te ontmoeten, elkaar te zien en samen verder te groeien. Ik kijk heel erg uit naar 2022 om samen met jullie op school te kunnen zijn en elkaar weer te zien en te spreken.  

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen, een heerlijke vakantie en een mooi, liefdevol en gezond 2022 toe.  

Met hartelijke groet, 

Karin Beerepoot, 

Directeur OBS de Vlaamse Reus    


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl