Even een bericht van mij

Even een bericht van mij

Zondag 14 november 2021

Beste ouders en verzorgers, 

Even een bericht van mij … Mijn been zit nog altijd in het gips en als het gips er op 26 november afgaat volgt nog een periode van revalidatie. Verder voel ik me goed en blijf ik bij de school betrokken.  

Ik vind het fijn dat ik vanuit huis veel van de ontwikkelingen op school kan volgen. Dat doe ik via de mail of via Zoom door middel van gesprekken met het team of met u. Via de Schoolpraat berichten en door regelmatig contact met de teamleden blijf ik ook goed op de hoogte.  

Dit is fijn maar wat mis ik de gesprekken met u op het schoolplein, de kinderen die altijd zo nieuwsgierig zijn en alle vragen open en eerlijk stellen. Ik mis de blije koppies als ze met hun lampion langs mijn kamer lopen en hun liedje zingen. Ik mis de altijd zo gezellige sfeer die er in school hangt rond Sinterklaas. Kortom ik verlang er heel erg naar er gewoon weer te zijn. Helaas valt niet te zeggen wanneer ik er weer ben. Daarom is tot die tijd Ferd van den Eerenbeemt een paar dagdelen per week op school. Hij ondersteunt het team daar waar nodig. Mocht u dus iemand tegenkomen waarvan u denkt … Wie is dat? Dan kan het zomaar Ferd zijn.  

Ik ben heel erg blij met hoe de school doordraait zonder dat ik fysiek aanwezig ben. Het team levert echt fantastisch werk en daar ben ik super trots op. Het voelt als een groot voorrecht om directeur te mogen zijn op de Vlaamse Reus en met dit team, met jullie en met de kinderen te mogen werken.    

Ik wens iedereen nog een fijne zondag en een mooie week toe. 

Met hartelijke groet, 

Karin Beerepoot.    


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl