Een update van mij (Karin)

Dinsdag 26 oktober 2021

Beste ouders en verzorgers, 

Ik wil jullie heel erg bedanken voor alle lieve kaartjes en berichtjes die ik van jullie heb ontvangen. Ook de prachtige bos bloemen van de ouderraad fleurden me erg op.  

Even een update van hoe het met me gaat. De operatie is goed gelukt en ik zit nu in een gipskoker voor vijf weken. Ik heb geen pijn en voel me gelukkig goed. Ik kan me in mijn huis weer wat beter zelf redden en dat is erg fijn.  

Ik mis de gezellige gesprekken op het schoolplein met jullie, de blije koppies van de kinderen elke ochtend, de mooie gesprekken met de teamleden en het gewoon in de school rondlopen.  

Gelukkig word ik door het team goed op de hoogte gehouden en kan ik bij sommige overleggen per Zoom aansluiten zodat ik de feeling met de school niet verlies. Via de schoolpraat app geniet ik mee van dat wat er in de klassen gebeurt en wat zijn er dan een hoop mooie dingen te zien.    

Mocht u vragen hebben die u niet met de leerkracht van uw kind of de IB-ers kan bespreken dan ben ik per mail bereikbaar op: directie@devlaamsereus.nl   

Ik wens iedereen een hele fijne week en geniet van het prachtige herfstweer en de mooie kleuren buiten. 

Met hartelijke groet, 

Karin Beerepoot    


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl