Schoolfotograaf

Donderdag 14 oktober 2021

Beste ouders/verzorgers,

Op vrijdag 15 oktober komt de schoolfotograaf van Nieuwe Schoolfoto terug om de 46 leerlingen van de groepen 4 te fotograferen. Zij waren in quarantaine in september. Zij worden individueel gefotografeerd en komen op de klassenfoto.

Die dag kunnen dan de broer/zus foto's gemaakt worden voor deze leerlingen uit groep 4 met hun broer en zus uit de andere groepen.

Mocht uw kind in een andere groep zitten dan groep 4 en in september niet op de foto zijn geweest dan kan hij/zij ook worden gefotografeerd op vrijdagochtend. Dit is alleen een individuele foto. De klassenfoto is natuurlijk al gemaakt. Let op: dit is alleen bedoeld voor de leerlingen die op donderdag 9 of vrijdag 10 september afwezig waren en daardoor niet door de schoolfotograaf zijn gefotografeerd!

Bij de individuele foto zal er een zittende en een staande foto worden gemaakt van uw kind. De achtergrond is hout. Wellicht iets om rekening mee te houden bij het kleden van uw kind(eren).

Begin november zullen inlogkaarten aan uw kind(eren) worden meegegeven waarbij u de foto's online kunt bestellen. Deze bestelling wordt thuisbezorgd. U bent natuurlijk niet verplicht foto's te bestellen.

Namens de Ouderraad, Eveline Mulders.

 


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl