Start op de Vlaamse Reus

Start op de Vlaamse Reus

Woensdag 25 augustus 2021

Wat een feest om na de vakantie waarin we allemaal goed zijn uitgerust weer op de Vlaamse Reus te mogen zijn. Op de eerste dag verwelkomd worden door een draaiorgel, wie wil dat nou niet.  Alle kinderen hebben een setje potloden mee naar huis gekregen. Heel erg bedankt ouders van de ouderraad dat jullie dit voor de kinderen hebben geregeld.  

Elke dag is het weer heerlijk om op het schoolplein te mogen staan en u en de kinderen te begroeten. De meeste kinderen vinden het fijn om weer naar school te gaan, sommigen moeten nog wel een beetje wennen maar dat is ook niet zo gek als je als 4 of bijna 4-jarige zomaar zo'n grote school in moet stappen.  Wij zijn super trots op hoe ze dat toch maar mooi doen. Wat een kanjers.   

Het schoolgebouw is in de vakantie helemaal geschilderd. De muren zijn wit en de deuren zijn beneden grijs en boven grijsgroen. U begrijpt dat we niet kunnen wachten u dat ook te laten zien maar helaas moeten we daarvoor nog even geduld hebben maar in elk geval kunnen de kinderen er nu al van genieten.  

Wij hebben er veel zin in om er dit schooljaar weer een heel mooi, leerzaam en fijn jaar van te maken. Een jaar waarin wij ons best zullen doen om elk kind tot groei en ontwikkeling te laten komen niet alleen op cognitief gebied maar zeker ook willen we de kinderen leren wie ze zijn, wat ze kunnen, wat hun talenten zijn en waar hun leerpunten liggen. Samen leren groeien zal één van de motto's zijn voor het komend schooljaar.  

Wij kunnen dit niet zonder u en we hopen dan ook dat we snel terug kunnen naar de ouderbetrokkenheid zoals die er was voordat Corona uitbrak. Ik verlang ernaar dat u gewoon even de school in kan lopen om iets leuks te vertellen, iets te vragen of uw zorgen te uiten naar de leerkracht, naar de IB-er of naar mij. Laten we hopen dat de deuren van de school ook voor u dit schooljaar weer snel open mogen. 

Tot die tijd zeg ik. Ik zie en ontmoet u op de schoolpleinen of bij de deur.  

Met hartelijke groet, 

Karin Beerepoot 

Directeur OBS de Vlaamse Reus   

   


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl