Hoe gaat het op de Vlaamse Reus?

Hoe gaat het op de Vlaamse Reus?

Vrijdag 2 juli 2021

We zitten alweer in de laatste weken voor de zomervakantie en wat wordt er nog hard gewerkt door iedereen. Het is gelukkig lekker weer zodat we veel met de kinderen naar buiten kunnen. Vorige week zijn de rapporten met de kinderen meegegaan. Altijd spannend hoewel ik zeker weet dat er voor de kinderen geen verrassende dingen in hebben gestaan.  

De komende week is de laatste week voor onze achtste groepers. Zij zijn vorige week woensdag naar het zeilcentrum geweest en hebben daar een hele mooie dag gehad. Het zeilcentrum maakte hen en de school een groot compliment door aan te geven dat het een superleuke groep was en dat ze een fijne dag met ons hebben gehad. Gisteren hebben de kinderen genoten in Walibi. Aankomende dinsdag nemen zij afscheid van de Vlaamse Reus en zullen wij hen en ook de ouders een mooi afscheid geven.   

Het is deze week echt een feestweek op school want naast het afscheid van Erni wat een feestje maar ook een beetje emotioneel is, hebben we deze week twee bonte avonden gehad. Zowel groep 6 als 7 hebben een gezellige avond op school gehad. Met z'n allen pizza gegeten in de toneelruimte, optredens en tot slot nog een disco feestje. Vandaag zijn de groepen 7 naar het Zeilcentrum geweest en hadden ook een top dag. De kinderen van groep 6 hebben dinsdag geklommen in het Amsterdamse Bos en dit allemaal in plaats van het schoolkamp dat door Corona niet door kon gaan. Fijn dat we dit wel met de kinderen hebben kunnen doen. Wat mooi om te zien hoe de kinderen ervan hebben genoten.  

Verder is zoals gebruikelijk het opruimen en schoonmaken ook al een beetje begonnen. In de vakantie zal de school aan de binnenkant geschilderd worden, alle muren en deuren. Dus dat vraagt even wat schuif en opruim werk. Laten we hopen dat u het mooie schilderwerk in het komend schooljaar ook weer mag komen bewonderen.  

Verdere informatie over schooltijden, ingangen en de nog geldende Corona maatregelen na de zomervakantie, laat ik u in de laatste vakantie week weten. Laten we hopen dat alles dan weer kan zoals we zouden willen.  

Ik wens iedereen een heel fijn weekend en dan op naar de laatste schoolweek van dit schooljaar.  

Met hartelijke groet, 

Karin Beerepoot 

Directeur OBS de Vlaamse Reus  


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl