Tevredenheidsonderzoek / Successpiegel

Tevredenheidsonderzoek / Successpiegel

Zondag 16 mei 2021

Beste ouders en verzorgers 

Vorige week schreef ik in mijn bericht dat u een vragenlijst krijgt van de Vlaamse Reus en dat ik daar nog iets meer over wilde vertellen. Dat doe ik met dit bericht.  

U ontvangt maandag 17 mei op het mailadres dat bij ons bekend is een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Deze vragen zullen gaan over de kwaliteit van het onderwijs op de Vlaamse Reus. Wij zijn heel erg benieuwd wat u daarvan vindt. Deze vragen worden aan u als ouder voorgelegd en ook aan de kinderen vanaf groep 5 en het team. Zo kunnen wij de verschillende antwoorden met elkaar vergelijken, hier conclusies uit trekken en kijken waar we ons als Vlaamse Reus op kunnen ontwikkelen.  

Het is voor de ontwikkeling van de school dan ook belangrijk dat u de vragenlijst invult. Het zal maximaal 15 minuten van uw tijd vragen. U helpt ons op deze manier om de kwaliteit van het onderwijs aan uw kind(eren) te verbeteren. 

De vragenlijst zal in uw mailbox te zien zijn onder de naam: DSuccesspiegel en is van de afzender: info@nationaleonderwijsmonitors.nl Bij sommige leerkrachten was de vragenlijst in de Spam/Ongewenste mail terecht gekomen dus mocht u de vragenlijst niet ontvangen dan kan het zijn dat deze ook bij u in de Spam terecht gekomen is 

Ouders met meerdere kinderen ontvangen de lijst misschien meerdere keren, u hoeft de vragenlijst maar één keer per familie in te vullen.  

Wij kijken uit naar uw antwoorden en alvast bedankt voor uw medewerking.  

Met vriendelijke groet, 

Karin Beerepoot  

Directeur OBS de Vlaamse Reus      


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl