Deze week op de Vlaamse Reus

Deze week op de Vlaamse Reus

Vrijdag 23 april 2021

En dan zit de laatste week voor de meivakantie er alweer op.

Wat was het fijn dat we deze week geen Corona perikelen hadden op school, niet onder de kinderen en niet onder de leerkrachten. Hierdoor hebben we met alle kinderen fijn verder kunnen werken aan ons thema Architectuur. Ik mocht gisteren een boek van groep 5B in ontvangst nemen met weetjes over Amsterdam. Verder is er een moestuin aangelegd in een zandtafel. We hebben hem nu voor de vakantie even naar binnen gehaald maar in de zandtafel op het plein komen dus straks onze eigen groenten tevoorschijn.  In groep 1/2D bouwden ze woensdag een feestje met veel leuke activiteiten en dankzij sponsoring van de ouders met lekkere drankjes en hapjes. Zo zie je dat het thema in elke klas net een andere kant opgaat maar dat in alle activiteiten de stem van de kinderen is gehoord en meegenomen in dat wat er in de groepen is gebeurdWat hadden we het leuk gevonden dit thema met z'n allen te kunnen afsluiten maar dat moet nog even wachten tot alle regels rond Corona weg zijn. Laten we hopen dat dat volgens schooljaar zo zal zijn. 

Groep heeft dinsdag en woensdag hard gewerkt aan de Cito Eindtoets. Ze hebben allemaal heel erg hun best gedaan en nu wachten op de uitslag. 

Vergeet u niet in de Schoolpraat App aan te geven hoe u wilt dat wij omgaan met de foto's van uw kind(eren). Zie hiervoor de App van vorige week.    

Ik wens iedereen een hele fijne vakantie. Twee weken genieten van uitrusten, lekker veel naar buiten en die dingen doen waar je zelf zin in hebt. 

We zien de kinderen dan weer op maandag 10 mei.  

Met vriendelijke groet, 

Karin Beerepoot.      

Directeur OBS de Vlaamse Reus  


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl