Update Corona perikelen

Update Corona perikelen

Maandag 29 maart 2021

Beste ouders en verzorgers, 

Met dit bericht weer even een update van de Corona perikelen op de Vlaamse Reus.

Net nadat ik u vrijdag een bericht had gestuurd kreeg ik bericht dat een leerling in groep 5A positief getest iop het Corona virus. Hierdoor is deze groep meteen in thuisquarantaine gegaan en konden zij gisteren getest worden. Vanochtend bleek dat nog een leerling uit deze groep positief is getest met als gevolg dat de leerlingen die negatief getest waren toch weer naar huis moesten.

Dit is natuurlijk ontzettend vervelend vooral voor de twee positief geteste leerlingen maar ook voor de rest van de groep. Ik houd me op dat soort momenten vast aan de woorden van juf Corry: ook hier slaan wij ons als groep weer samen doorheen. Hoe vervelend het ook is. 

Ook in groep 8 is een leerling positief getest maar deze leerling is niet in de besmettelijke periode op school geweest dus heeft het voor de groep en de school verder geen gevolgen. 

Mocht u Corona gerelateerde vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de GGD: 0205555202. Heeft u school gerelateerde vragen dan kunt u mij mailen op: directie@devlaamsereus.nl of telefonisch bereiken op het schoolnummer: 0203468400.  

Ik wens de leerlingen en families die in thuisquarantaine zitten heel veel sterkte en voor de positief geteste leerlingen heel veel beterschap  

Met vriendelijke groet, 

Karin Beerepoot 

Directeur OBS de Vlaamse Reus  


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl