Een corona update van de Vlaamse Reus

Een corona update van de Vlaamse Reus

Vrijdag 26 maart 2021

Op de Vlaamse Reus hebben we deze week de eerste klas in quarantaine gehad vanwege een positief geteste leerling. Gelukkig zijn er nadat deze leerling positief getest was geen nieuwe besmettingen bijgekomen. Ook met de leerling die positief getest is gaat het gelukkig goed. 

Hoe gaat het in zijn werk bij een positief geteste leerling of leerkracht? De GGD bespreekt bij een positieve leerling uitgebreid met de school wie er in quarantaine moeten en voor hoe lang. Mocht de groep van uw kind in quarantaine moeten dan hoort u dat van ons.   

Het is heel fijn dat jullie ons goed op de hoogte houden van testresultaten. Dat maakt de communicatie soms net iets sneller dan dat ik moet wachten op het bron en contact onderzoek van de GGD. 

Heel veel ouders houden zich ook goed aan de afspraken over wanneer een kind niet of wel naar school mag. Voor alle ouders onder de link nog een keer de beslisboom die u bij twijfel kunt raadplegen. Als u niet zeker weet of uw kind naar school mag dan kunt u ook altijd bellen met de school en dan zal Marja u van de nodige informatie voorzien.  

We begrijpen dat de berichten over Corona soms wat onrust kunnen geven maar gelukkig kunt u met vragen bij mij of bij de GGD terecht. Het nummer van de GGD is: 0205555202 en ik ben bereikbaar via mijn e-mail adresdirectie@devlaamsereus.nl of op het schoolnummer 0203468400. 

Met vriendelijke groet,

Karin Beerepoot

Directeur OBS de Vlaamse Reus

Link beslisboom: 

https://www.schoolpraat-app.nl/phpimg/acd483e454c3e08bedb/beslisboom-0-8-jaar-.pdf


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl