Deze week op de Vlaamse Reus

Deze week op de Vlaamse Reus

Vrijdag 12 maart 2021

Wat fijn om elke dag bij de deur of op het schoolplein te mogen staan en de kinderen blij en huppelend de school in te zien komen. Ook is het prettig dat ik u als ouder dan even zie. Dat maakt voor mij het werken als directeur op de Vlaamse Reus zo aantrekkelijk.   

Deze week zijn we weer druk bezig geweest met het werken aan het thema architectuur. Zo worden er in zandtafels kastelen gebouwd aan de hand van een bouwtekening. Wordt er gekeken welke kamers we eigenlijk allemaal in een huis hebben of hoe een goede constructie in elkaar zit zodat hij zelfs de storm van gisteren kan trotseren. 

Verder hebben we op dit moment zicht op het bouwen van de tent voor de aankomende verkiezingen. Het stembureau wordt namelijk vanwege Corona niet in school opgebouwd maar er komt een tent op het grasveld naast de school te staan. Wat past dit goed bij het thema architectuur/bouwen. We volgen de verrichtingen vandaag dan ook goed.  

De oudste kinderen uit elk gezin hebben vandaag een hartje mee naar huis om jullie te bedanken voor alle inzet en moeite die jullie de afgelopen periode hebben gedaan voor de kinderen en de school. Heel erg bedankt voor deze samenwerking.  

Ik wens iedereen een heel fijn weekend en tot maandag.  

Met vriendelijke groet, 

Karin Beerepoot 

Directeur OBS de Vlaamse Reus 


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl