Morgen dansen met juf Britt

Morgen dansen met juf Britt

Vrijdag 22 januari 2021

Beste ouders/verzorgers, 

Naast het lesgeven aan groep 3, geef ik ook danslessen bij Totally Dance in Beverwijk! Helaas kan dat nu natuurlijk niet ‘live’. Dat is waarom wij online wat dingen zijn gestart.

Op het Youtube kanaal van TotallyDance komen er elke dinsdag nieuwe dansvideo’s online, waar ik met mijn collega de dansen voordoe. Op deze manier kunnen kinderen thuis ook lekker blijven dansen. 

Komende zaterdag (23 januari) is er op hetzelfde Youtube kanaal een ‘live festival’ te zien van 14.30 tot 17.00 uur. Hierbij zullen er interactieve spelletjes gedaan worden, er worden korte danslessen gegeven, kinderen kunnen meedansen via de Zoom én ik zal zelf ook te zien zijn als een soort ‘verslaggever’. Je kunt bijvoorbeeld ook een vraag insturen voor één van de docenten, dus wie weet heeft iemand wel een vraag voor mij? 

Je kunt je vragen voor docenten insturen en je aanmelden om mee te zoomen via de TotallyDance  whatsapp: 0251-707530. Je kunt ook zonder het zoomen meedoen, dan hoef je je nergens voor aan te melden en kun je gewoon op zaterdag je Youtube aanzetten! 

We hopen hiermee het bewegen te blijven stimuleren! 

Verdere informatie is te vinden op onze social media: 

Instagram: https://www.instagram.com/totallydance/ 

Facebook: https://www.facebook.com/TotallyDance 

Of je kunt mij mailen met vragen: b.muskee@devlaamsereus.nl 

Je kunt natuurlijk ook gewoon meteen beginnen met dansen via ons Youtube kanaal, wie weet komt daar ook wel een quizvraag over….

Youtube: https://www.youtube.com/c/TotallyDanceBeverwijk/videos 

Hopelijk tot dan! 

Groetjes, 

(Juf) Britt 
Groep 3a 

 


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl