Laatste bericht van 2020

Laatste bericht van 2020

Vrijdag 18 december 2020

Het laatste bericht van 2020.  

Wat een bijzonder jaar ligt er achter ons. Een jaar waarin ik kwam werken op de Vlaamse Reus en helaas het Corona virus een belangrijke plek innam maar ondanks het virus geniet ik ontzettend van de stap naar de Vlaamse Reus.  

Het is fijn om met zo’n bevlogen en betrokken team te mogen werken. Een team dat samen altijd weer de schouders zet onder alle uitdagingen die er op ons pad komen. Een team dat voor 300% gaat voor alle kinderen op de Vlaamse Reus. Een team dat de samenwerking met u hoog in het vaandel heeft staan om zo samen te zorgen voor onze kinderen dat zij een onvergetelijke tijd hebben en herinneringen maken voor het leven.  

Ik wil u bedanken voor al uw begrip en flexibiliteit het afgelopen jaar. Ook voor u was het telkens opnieuw schakelen naar een onverwachte en voor iedereen onbekende situatie en wat hebben we samen ons best gedaan er het beste van te maken.  

Ik wens iedereen een hele fijne zeer welverdiende vakantie en voor degenen in de vitale beroepen heel veel sterkte de komende tijd.  

Mijn wens voor 2021 is er een mooi, leerzaam, gezond en liefdevol jaar van te maken.

Ik hoop snel weer te mogen  begroeten en ontmoeten  

Met hartelijke groet,  

Karin Beerepoot 

Directeur OBS de Vlaamse Reus.    


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl