Hoe gaat het op de Vlaamse Reus?

Hoe gaat het op de Vlaamse Reus?

Zaterdag 7 november 2020

Wat een prachtige herfstweek ligt er achter ons. Met mooie blauwe luchten en goud kleurende bladeren. Lekker veel met de kinderen buiten geweest, zo fijn. 

In school wordt er hard gewerkt en heeft groep 8 donderdag hun theorie verkeersexamen gedaan. Ze zijn bijna allemaal geslaagd, we zijn heel trots op hen.

Ook al mogen we dan met Sint-Maarten niet langs de deuren … Wel wordt er gewerkt aan hele mooie lampionnen zodat we op school wel iets aan dit feest kunnen doen.

Ook aan de ontzettend spannende verkiezingen in Amerika wordt aandacht besteed en de kinderen van groep 6 weten hier nu alles van dus als u iets wilt weten … Vraag het hen.

Ik wil de ouders van de ouderraad bedanken voor het uitvoeren van de luizencontrole.

Natuurlijk houdt het Corona virus ook ons bezig en hebben wij al onze overleggen digitaal maar het is mooi om te zien hoe ook op deze manier de schoolontwikkeling doorgaat. 

Ik ben blij dat ik u als ouders op het schoolplein of bij de deuren/hekken kan ontmoeten. Samen lukt het ons om deze periode door te komen en worden we steeds creatiever in het vinden van oplossingen om elkaar niet uit het oog te verliezen. De wekelijkse berichten uit de groepen helpen daar zeker bij want zo kunt u volgen welke mooie, ontroerende en leuke momenten wij met de kinderen beleven.

Fijn weekend allemaal.  

Met hartelijke groet,

Karin Beerepoot,

Directeur OBS de Vlaamse Reus


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl