Hoe was de afgelopen periode op de Vlaamse Reus?

Hoe was de afgelopen periode op de Vlaamse Reus?

Vrijdag 9 oktober 2020

Jeetje wat is deze periode snel voorbijgegaan en staat nu de herfstvakantie al voor de deur. 

Wat is er door de kinderen en de leerkrachten hard gewerkt en wat zijn er mooie dingen gebeurd. Zo zag in een Kungfu les, werden er mindmaps gemaakt om te kijken wat de kinderen hadden geleerd van het thema, hebben we een hele sportieve en gezellige sportdag gehad, zijn er op de boerderij echt veel groenten verbouwd en werd ik uitgenodigd op de thee met heerlijke koekjes en patatjes en zo kan ik nog wel even doorgaan ... Het is mooi om te zien hoe de kinderen helemaal opgaan in hun verhaal en mij dan als een echte gast voorzien van allerlei lekkers. Het leiding geven aan een OGO school is zo fijn, een school waarin het spelend en onderzoekend leren tot uiting komt en het leren voor zover mogelijk in een betekenisvolle omgeving plaatsvindt.

Natuurlijk hebben ook wij te maken met het Corona virus. In tegenstelling tot hoe het in maart van dit jaar is gegaan hebben we ons er nu beter op voor kunnen bereiden. Achter de schermen is er hard gewerkt om digitaal al allerlei lesstof klaar te hebben staan. We hopen dat we het niet nodig gaan hebben maar met de stijgende besmettingen zou het ook op de Vlaamse Reus kunnen gebeuren dat er voor de groep van uw kind thuisonderwijs moet worden gegeven. Mocht dit nodig zijn dan brengen we u hier uiteraard van op de hoogte en zullen we ons best doen de kinderen en u zo goed mogelijk mee te nemen in het thuisonderwijs. Gezien de ervaringen van de vorige keer weet ik zeker dat we het ook nu samen weer gaan redden want één ding is zeker zonder u redden we het niet maar samen staan we sterk.   

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne herfstvakantie. Rust goed uit, zorg goed voor jezelf en voor elkaar en maak er een heerlijke week van.  


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl